Dış Ticaret Danışmanlığı

 

Pazar Geliştirme Mühendisliği

Küresele rekabet piyasasında, gerçek anlamı ile fark yaratabilmek ve gerek yurt içi gerek yurt dışında bulunan rakiplerinizin önüne geçebilmek için özel prensiplerimiz ile oluşturduğumuz Pazar Geliştirme Mühendisliğimiz ile ürününüzün yeni pazarlara açıp, firmanız için; yeni müşteriler, rekabetçi olabileceği yeni pazarlar, genişletilmiş potansiyel müşteri bilgileri, rakip analizleri ile sizleri sektörünüzde rakiplerinizin 5 adım önüne geçmenizi sağlıyoruz...

Bu çalışmamız ile ürün çeşitliliğini ve gelişimini hedef pazarlarımız doğrultusunda geliştirebiliyor, karlılığınızı ve potansiyelinizi arttırıyoruz.

Birlikte İhracata Adım Atalım

Dış Ticaret Danışmanlığı Hizmetimiz İle 6 ay İçerisinde İlk İhracatınızı Yapacaksınız.

İhracat danışmanlığı hizmetimiz, firmaların ihracat için hazırlık aşamalarını gerçekleştirebilmelerini sağlarlar. Ayrıca gerekli olan tüm süreçlerin yönetmeninden de sorumluluk alır.

Dış ticaret içerisinde gerekli olan veri tabanlarının oluşturulması, hedef pazar tespitinin yapılması, potansiyel müşterilerin bulunması, fuarları takibinin yapılması ve taslakları sunulması süreçleri ile ilgileniyoruz.

Sektör içerisinde kurumların rakiplerinin takip edilmesi ve rakiplere karşın geliştirilebilecek stratejilerin de netleştirilmesi noktasında önemli bir görevleri mevcuttur.

Windy Road Consulting, firmanıza entegre olup sizlere bir Dış Ticaret Departmanı hizmeti vermekteyiz. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar firmanızın adına yürütülür ve müşteri ilişkileri, ziyaretler, fuar çalışmaları ve satışlar firmanızın adına yapıyoruz. Çalışmalarımız sonucu ilk 6 ay içerisinde ilk ihracatınızı gerçekleştiriyoruz.

Windy Road Consulting Group’un bünyesinde bulundurduğu yabancı dile hakim, dış ticaret konusunda alanında uzman bir ekip ile çalışma fırsatı elde ediyorsunuz.

Yapmış olduğumuz pazar araştırmalarından sonra direkt hedef pazarınıza hitap edildiği bir çalışma sağlıyoruz.

Kendi ekibimizi, ortaya çıkan ihtiyacınız doğrultusunda sizlere tam entegre ederek profesyonel bir bir ihracat departmanı olarak hizmet veriyoruz.

Windy Road Consulting olarak sizlerle çalışmaya başladığımızda ilk 6 ay içerisinde ilk ihracatımızı gerçekleştiriyoruz. 

1- Öncelikle şirketinizi ve üretiminizi tanıyoruz. Daha sonrasında bir SWOT analizi yaparak firmanızın ihracat için eksilerini ve artılarını ortaya çıkartıyoruz.

2- Daha sonrasında Ortaya çıkan ihtiyacınıza göre bir yol haritası çıkartıyoruz. Bu haritaya göre, doğru ağırlık merkezli bir pazar araştırmasına, hedef ülke tespitine başlıyoruz.

3- Sizlere özel atamış olduğumuz danışmanımız ile şirket ve ürün oryantasyonuna başlıyoruz. Oryantasyon sonrasında belirlediğimiz hedef ülkelerde ki potansiyel müşterilerimizi listeliyoruz.

4- Bu sırada hedef ülkemizde ki rakiplerimizin listelerini çıkartıyor ve rakip analizlerimizi yapıyoruz.

5- Çıkarttığımız potansiyel müşteriler ile mail, telefon ve yüz yüze görüşüyoruz. Müşterilerimize gerekli teklifleri yapıyor ve sözleşmelerimizi hazırlayıp gönderiyoruz.

6- Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda lojistik, gümrükleme işlemlerini de halledip ihracatımızı gerçekleştiriyoruz.

1.

Firmanıza Entegre Oluyoruz

İlk olarak sizlerin firmanıza Dış Ticaret Departmanı olarak entegre oluyruz.

2.

Ekibimizi Kuruyoruz

Yapmış olduğumuz pazar analizleri sonrası sizlere en iyi hizmeti verebilecek ekibimizi kuruyoruz.

3.

İhracat Yapmaya Başlıyoruz

Bulmuş olduğumuz potansiyel müşteriler ile iletişime geçip ihracat yapmaya başlıyoruz.

0 +

Yurt Dışı Müşterisi

0 +

Ülkeye İhracat

0 +

İhracat Operasyonu

0 +

Danışan Firma

Dış Ticaret Departmanınız Olsun

Alanında Uzman Bir Ekip İle  Dış Ticaret Departmanına Sahip Olun

İhracata Başlamak İçin Hemen Arayın

Sizlerde hemen bugün bizleri arayarak ihracat yapmaya başlayabilir, şirketinizi uluslararası pazarda rekabetçi konumuna getirebilirsiniz.

back to top